Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi nåddes av en kul nyhet. Stiftelsen Städa Sveriges ledarstipendium för 2020 tilldelas Wendy Rodriguez Lindberg från Angered BC
 
Vi presenterar här de sista föreläsningarna under våren 2021 - den sedan tidigare flyttade föreläsningen med head coacherna samt en föreläsning med diplomkommittén.
 
En trio damseniorer var i förra veckan iväg och boxades i Tjeckien, närmare bestämt turneringen Usti Nad Labem. Här följer rapporten från turneringen.
 
I helgen avhölls SBF årsmötes som avrundning av årsmöteshelgen. Styrelsen i SBF har följande sammansättning efter genomfört årsmöte.
 
Helgen den 8-9 maj avhölls Svenska Boxningsförbundets årsmöteshelg med ett avslutande årsmöte den 9 maj. Sedvanligt så delades pris ut till årets boxare under 2020. Pristagarna presenteras nedan.
 
I helgen 8-9 maj hålls SBF:s årsmöteshelg
 
Turneringen pågår den 5-9 maj i Tjeckien och truppen reste under tisdagen.
 
I samband med Svenska Boxningsförbundets 100-års baluns på Nalen för två år sedan var han en av de 15 ledare som tilldelades Hederspris för sina förtjänstfulla insatser i Boxningens tjänst.
 
Inför resan till Belgrad Winner så samlades laget på Bosön för ett förberedande läger, där vi fokuserade på parteknik och uppgiftsparring samt en del explosiva övningar, ganska korta pass men med hög aktivitet.
 
Goda nyheter för svensk boxning. Lina Skoghagen, head coach för U/J, har blivit uttagen i ett SOK-projekt riktat mot kvinnligt ledarskap. Programmet är 2-årigt och syftar till att stärka kvinnliga ledare på landslagsnivå.
 
SBF:s valberedning kommer här med viktig information till medlemsföreningar gällande uppdateringar av valen som ska göras under årsmötet den 9 maj.
 
Tisdag den 4/5 klockan 16.00-17.00 erbjuder vi alla registrerade ombud och åhörare att delta i ett testmöte via plattformen Easymeet för att testa uppkoppling och mötets funktioner såsom omröstning, begära ordet och kameran.
 
Föreläsningsserien fortsätter under maj där vi, förutom fyra nya föreläsningar, också kommer att boka nytt datum för föreläsningen med headcoacherna.
 
Vi måste tyvärr meddela att föreläsningen med våra headcoacher idag den 26/4 är framflyttad med kort varsel pga. sjukdom. Vi återkommer med nytt datum och tid för föreläsningen så snart vi kan.
 
Riksidrottsförbundet informerar här om ansökan gällande kompensationsstöd samt önskar er hjälp med att fylla i en enkät gällande Corona.
 

Gardsjo 

 

 

FB-Logo

 

Gå med i vår grupp Morgongåva BK på facebook!

 

Postadress:
Morgongåva BK - Boxning
Mikael Bohm, Kongsbo 219
74491 Heby

Besöksadress:
G:a Ramsjö Skola, Genvägen 8
74450 Morgongåva

Kontakt:
Tel: 0705705695, 0761377849
E-post: info@morgongavabk.se

Se all info