Nyheter från SF

I samarbete med Östsvenska Boxningsförbundet arrangeras en diplomdomarutbildning i Söderköping den 17 december 2022

Återrapport ska vara oss till handa senast 31 januari 2023!

Parastödet är slut

(2022-11-29 10:29)
Totalt 17 föreningar har sökt stöd och fått det godkänt, ytterligare en handfull föreningar har sökt men dessvärre fått avslag då pengarna i potten är slut.

Sista dagen för anmälan till SM i Botkyrka är den 28 november

I helgen som var åkte en trupp med ungdomar och juniorer till Sarajevo för deltagande i turneringen Sarajevo Trophy.

Hur kan vi öka rekryteringen av tränare/ledare till våra föreningar? Kan vi ta hjälp av forskning och andra förbund? Vad säger tidigare studier och hur ser det ut i våra föreningar idag?

En trupp ungdomar och juniorer åkte igår till Sarajevo för deltagande i Sarajevo Trrophy. Lottning och invägning är gjord och första matcherna går idag.

Våra RF-SISU distrikt runtom i landet erbjuder kontinuerligt in till utbildningar, både fysiska men också digitala. Här är ett axplock av nyttiga utbildningar som erbjuds under vintern 22-23.

I helgen så samlades ungefär 300 representanter för svenska idrottsrörelsen för att delta i Riksidrottsforum.

Junior-VM för damer och herrar går i år av stapeln i Alicante, Spanien.

Tre silvermedaljer blev facit från turneringen i Tammerfors den gångna helgen. Läs mer i rapporten nedan.

Svenska Boxningsförbundets domarkommitté bjuder in till två domarutbildningar i december och januari.

Svenska Parasportförbundet erbjuder nu en utbildning i grunderna inom parasport kostnadsfritt i Stockholm i december, samtidigt som vårat parastöd är sökbart månaden ut.

Lottning i Tammer Turnaus

(2022-11-11 12:21)
Mellan den 11-13 november pågår anrika Tammer Turnaus i Tammerfors, Finland. Vi har en trupp herrseniorer med i turneringen. Nedan hittar ni lottningen för boxarna.

E-post: info@morgongavabk.se