Sweden Box Cup 19-20 Januari

22 JAN 2013 21:17
Den gångna helgen (19-20 januari) arrangerade Morgongåva BK Sweden Box Cup i Heby sporthall.
  • Skapad: 22 JAN 2013 21:17

Morgongåva BK stod som arrangör för SM-kvalturneringen Sweden Box Cup 19-20 januari i Heby sporthall, ett arrangemang som vi kan vara mycket stolta över! Klubbar runt om i Sverige tackar för en mycket väl genomförd tävling, vilket är det bästa betyg man kan få.

För oss sportsligt gick det bra. Erik Johansson, Daniel Backman samt Jakob Eriksmark tog sig alla till final där det blev tre stentuffa matcher. Daniel stod till slut som slutsegrare, medan Jakob och Erik föll knappt mot mycket kvalficerat motstånd. Alla våra boxare presterade på topp av sin förmåga. Tyvärr satte olika orsaker stopp för andra MBK:are, mestadels den influensa som grasserat. MBK har en rad nya unga boxare som inom en snar framtid skall upp och testas i riktig match.

Glädjande nog är "Salle" igång och tränar för fullt. Han hade för övrigt bra träningar med Göteborg box teams Clarence Goyram samt Hampus Henriksson under turneringens gång.

Tack till alla inblandande för en bra tävlingshelg!