Nyheter från SF

Ytterligare ett uppskjutet mästerskap genomförs nu, denna gång Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien. Sverige deltar även i detta mästerskap med en trupp boxare.

2020 års Guldkorn i kategorin Personer med funktionsnedsättning tilldelas Narva Boxningsklubb för projektet PD-boxningträning som symptomlindring av Parkinsons sjukdom. Priset är på 50 000 kronor och delades ut idag.

Junior-EM är i full gång i Budva, Montenegro. Den svenska truppen har boxats under helgen och ni hittar en kort rapport från mästerskapet här.

Medaljörer Senior-SM 2020

(2020-11-12 16:51)
Här nedan hittar ni medaljörerna från Senior-SM i Gävle 2020.

Junior-EM 2020 genomförs till slut i Budva, Montenegro mellan 13-23 november. Sverige ställer upp med en trupp boxare i mästerskapet.

Uthållighetens tidevarv

(2020-11-06 13:54)
Svenska Boxningsförbundet har som bekant sedan den 1 augusti återupptagit sin tränings-och tävlingsverksamhet dock under särskilda föreskrifter som tillställts medlemsföreningarna.

Sportchefen refererar årets SM-boxningar i Gävle.

Förbundsstyrelsen fattade idag enhälligt beslut om att ställa in ett antal planerade aktiviteter i SBF:s regi.

Tredje dagen är också finaldag i SM och dagen bjuder på 12 stycken finaler - tre damfinaler och nio herrfinaler. Ni hittar resultaten här nedan.

Nedan hittar ni SBF:s styrelses sammansättning efter konstituerande möte.

Här hittar ni matchlistan för söndagens finalpass. Tre finaler på damsidan och nio finaler på herrsidan står på programmet. Totalt 12 finaler under SM:s sista dag.

Här hittar ni resultaten från semifinalerna under andra dagen av Senior-SM i Gävle

Här hittar ni matchschemat för lördagens semifinaler.

Här nedan hittar ni resultaten från fredagens kvartsfinaler i Senior-SM 2020 i Gävle

Invägning och lottning är nu gjord och nu väntar första dagens boxningar med kvartsfinaler i sju klasser på herrsidan. Mer information hittar ni i artikeln nedan

E-post: info@morgongavabk.se