Nyheter från SF

I torsdags kväll åkte en trupp herrar U22, Junior och Ungdom till Ungern för deltagande i XI Akos Tóth Memorial. Turneringen pågår 21-22 februari.

Valberedningen informerar om valen inför årsmötet 2020. Läs mer om valen och mer information gällande årsmötet från valberedningen.

I samband med SBF:s 100-årsjubileum under 2019 så sammanställde Olof Johansson en bok med fokus på förbundets 25 senaste år, för att komplettera den tidigare utgivna 75-årsboken. 100-årsboken finns till försäljning via kansliet.

Varje år arrangerar ideella Folkspel Eldsjälsgalan, en kväll där föreningsledare och vardagshjältar ska utses i ett antal kategorier och slutligen till Årets Eldsjäl.

Projektstöd IF

(2020-02-07 17:00)
Idrottslyftet som begrepp har från och med den 31 december 2019 upphört. Från och med den 1 januari 2020 fördelas resurserna via Projektstöd IF.

Här hittar ni information om LOK-stöd samt en uppmaning om att uppdatera kontaktuppgifter i Idrott-Online.

Den 11-25 mars är det dags för det första OS-kvalet för Europa i London. Lennart Bernström har till detta tagit ut 5 boxare. Dessa presenteras nedan tillsammans med medföljande ledare.

SBF ställde upp med ett landslag i Golden Girl i helgen. Truppen blev till slut 10 boxare och 2 ledare, mycket på grund av sjukdom så reducerades truppen. Nedan kan ni läsa Sportchef Lennart Bernströms rapport från turneringen.

I år har SBF representation med landslag på världens största turnering för tjejer - Golden Girl Championships i Borås. Turneringen går av stapeln 31 januari - 2 februari.

Härmed kallar Svenska Boxningsförbundet samtliga röstberättigade föreningar till ordinarie förbundsmöte söndagen den 10 maj 2020 i Stockholm.

Här hittar ni de boxare som blivit utsedda till månadens boxare i December 2019

En av Karlstads framträdande idrottsledare Bo ”Bosse” Kihlström är död.

Vid sitt ordinarie sammanträde per den 22/1-2020 fattade Förbundsstyrelsen enhälligt beslut om att i rollen som ny Sportchef anställa Lars Myrberg

Det blev två bronsmedaljer för den svenska truppen i Strandjaturneringen i Sofia, Bulgarien.

Tredje dagen bjöd på två svenska matcher och två avancemang i turneringen

E-post: info@morgongavabk.se