Nyheter från SF - Morgongåva BK - Boxning - IdrottOnline Klubb

Nyheter från SF

Lördag den 25/8 hålls en lagkamp mellan Sverige och Norge. Boxarna är i åldrarna ungdom och junior. Nedan kan ni se det matchschema som finns just nu och vilka boxare som kommer att boxas för respektive nation

SBF hälsar att inga licenser utfärdas mellan perioden 15-21/8 på grund av ledighet.

SBF påminner om att anmäla deltagare till domarkursen som går under Gripen Cup, den 29-30 september.

SBF meddelar att förbundets långvariga medarbetare Ida Kvist beslutat sig för att söka sig till nya utmaningar

Nedan följer en kort presentation av ansvariga för SBF:s fyra landslag.

Sedan i början på juni månad så har SBF:s sportkommitté bedrivit sitt arbete med att utveckla Svensk Boxning. Här nedan följer en mer utförlig presentation av kommitténs medlemmar och dess syn på sitt arbete.

Breddläger helgen 17-19/8

(2018-08-13 16:55)
SBF bjuder in boxare födda mellan 01-05 till Breddläger på två platser, Umeå och Borlänge. Lägren går av stapeln nu i helgen 17-19/8. Mer information i artikeln nedan

Kansliet har semesterstängt mellan den 9 juli och 13 augusti

SBFs ordförande Anders Holmberg presenterar i artikeln nedan sitt senaste ordförandeord

SBF vill bara tydliggöra att domare till lagkampen i Trollhättan 24-25/8 tas ut av SBF.

Nedan presenterar SBF de utbildningar som kommer att arrangeras i höst. Denna lista kan komma att uppdateras och kompletteras. Planera in datumen redan nu.

I nedanstående artikel finner föreningar information om arrangemang av SM-tävlingar 2018

Svenska Boxningsförbundet står inför en viktig omorganisation även avseende de olika landslagen. Med denna bakgrund har SBF och Ajmal Omar efter bra diskussioner kommit överens om att Ajmal nu slutar.

Svenska Boxningsförbundet kommer att i början av augusti anordna ett testläger på Bosön i Stockholm

Här hittar du vår sida på Facebook.

Niklas Sunden, Hallarsjö 401
74493 Runhällen