Nyheter från SF

Inbjudan SM 2019

(2019-10-14 12:25)
SM för senior, junior och ungdom går i år av stapeln i Köping mellan 5-8 december. Nu är inbjudan till SM och anmälan öppnad

Det börjar bli dags att söka gymnasieutbildning och möjligheten finns att söka NIU-gymnasie med boxningsprofil. SBF har två godkända NIU-utbildningar - en i Haninge och en i Angered.

Nedan hittar ni resultaten från helgens boxning i VM för damer, då både Love Holgersson i 75 kg och Agnes Alexiusson i 60 kg gick sina första matcher i turneringen

Vi påminner om att informera kansliet om vilka som är licensierade domare i ert distrikt så att vi kan uppdatera i systemet

Säsongen har startat och det är dags för månadens boxare igen. Denna gång presenterar vi boxarna för augusti och september i samma artikel.

Idag startar damernas VM i Ulan Ude, Ryssland. Den svenska truppen får dock förbereda sig till helgen, då matcherna går på lördag respektive söndag för Love och Agnes.

Här kan ni läsa en rapport från Junior EM i Sofia, Bulgarien i september 2019

Vid Riksidrottsmötet 2019 beslutades att alla föreningar inom svensk idrott ska begära in begränsat registerutdrag från tränare och ledare inom sin verksamhet. Beslutet gäller från och med 1 januari 2020.

Rapport från Ulan Ude

(2019-09-24 16:55)
Idag inleddes träningslägret inför Dam-VM i Ulan Ude. Den svenska truppen och fem andra nationer deltar på träningslägret som arrangeras av det ryska boxningsförbundet

Svenska Boxningsförbundet arrangerade i helgen en historisk domarkurs i Västerås. Det extraordinära med denna kurs var att det för första gången var endast kvinnliga deltagare

Så har då säsongen börjat och SM i Köping börjar närma sig. SBF vill därför påminna er om att för att få sekondera och coacha på USM/JSM/Senior-SM så krävs en giltig tränarlicens

VM-turneringarna avlöser varandra i september och oktober. Strax efter att herrarnas VM avslutats i Yekaterinburg så påbörjas damernas VM i Ulan Ude

Sedan november 2018 har RF inrättat en Idrottsombudsman för hjälp i frågor som kan vara svåra att hantera för föreningar eller enskilda individer. Här hittar ni mer information om arbetet och kontaktuppgifter till Idrottsombudsmannen.

I november arrangeras ett sparringläger på Bosön där boxare har chansen att möta varandra under matchlika former. Lägret är riktat mot dam- och herrseniorer.

Lottningen till VM för herrar genomfördes i helgen. Nedan hittar ni lottningen för den svenska truppen och även resultaten vartefter turneringen fortsätter.

Här hittar du vår sida på Facebook.

Niklas Sunden, Hallarsjö 401
74493 Runhällen