Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Igår torsdag gick flyget mot Madrid och deltagande i Europamästerskapen för våra damseniorer
 
I helgen går andra upplagan av Nations Challenge i boxning av stapeln i Trollhättan.
 
Licenshanteringen vilar under den veckan
 
Nedan hittar ni de kommittéer och dess sammansättningar som SBF arbetar med
 
Sportchef och Head coach för dam och herr senior, Lennart Bernström, presenterar nedan sina tankar för ett sparringläger i november. Lägret är öppet för seniorer.
 
Inför höstens mästerskap så är landslagen uppe på klassisk idrottsmark i fjällvärlden, Vålådalen. Här kommer en kort rapport från lägret
 
Dags för ny turnering för våra ungdomslandslag på dam- och herrsidan. Denna gång går resan till Vrbas i Serbien och turneringen Nations cup.
 
Här hittar ni information om de utbildningar som arrangeras under hösten. Det tillkommer med säkerhet fler utbildningar under hösten.
 
Läs head coach Lennart Bernströms sammanfattning av lägret och turneringen under European Games i Minsk i slutet av juni
 
Nedan presenterar head coach för dam och herr senior sina tankar inför hösten och den stora begivenheten 2020 - OS i Tokyo.
 
I samarbete med SOK genomförde landslagstruppen för damer senior ett träningsläger på Fuerteventura mellan 24-31 juli. Här nedan hittar ni en kort rapport från lägret.
 
En trupp herrjuniorer åker den 7-11 augusti till Kaunas i Litauen för deltagande i Ricardas Tamulis Youth International tournament
 
Turneringen gick av stapeln i Botevgrad i Bulgarien mellan den 2-7 augusti. Deltagare från 12 länder, fördelat på 56 seniorer och 24 juniorer, gör turneringen till en stor turnering.
 
Här presenteras en grovplanering för de landslagsaktiviteter som pågår fram till och med oktober månad. Planen kan komma att förändras.
 
En liten trupp boxare och ledare är i Frankfurt i Tyskland för träningsläger och turnering mellan perioden 26/6-7/7
 

Gardsjo 

 

FB-Logo

Här hittar du vår sida på Facebook.

Postadress:
Morgongåva BK - Boxning
Niklas Sunden, Hallarsjö 401
74493 Runhällen

Besöksadress:
G:a Ramsjö Skola, Genvägen 8
74450 Morgongåva

Kontakt:
Tel: 0761377849, 0761377849
E-post: info@morgongavabk.se

Se all info