Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2013

Styrelsen har under året bestått av

Ordförande:
Christian Björkskog

Sekreterare:
Jessica Törnkvist

Kassör:
Grace Fredriksson

Ledamöter:
Gabrielle Backman
Mårten Eversdijk
Anders Johansson
Malena Hede

Valberedningen har bestått av Kermith Fredriksson, Mikael Gropendahl, Roger Göteson.

Revisor har varit Carl-Gustav Östlund.

Styrelsen har träffats regelbundet och haft möte första måndagen varje månad. Förutom dessa möten har ledamöter ur styrelsen deltagit i flera kommittémöten under året.

Klubben har haft omfattande träningsverksamhet under året. Matchboxargruppen har tränat fyra gånger/vecka, diplomboxarna har tränat två gånger/vecka och motionsgruppen har tränat två gånger/vecka. Huvudtränare för samtliga grupper har varit Kermith Fredriksson. Han har haft hjälp av Christoffer Löfgren, Erik Johansson och Mikael Gropendahl.

MBK har under året arrangerat tre tävlingar. Det började med Sweden Box Cup 19-20 januari i Heby sporthall. Under hösten arrangerades en tävling i diplomserien 5 oktober samt en gala i Morgongåva 2 november. Alla arrangemangen blev lyckade och klubben har fått mycket beröm för sina väl genomförda tävlingar.

Under året har vi också haft flera läger för såväl matchboxare som diplomboxare. Det största arrangemanget var George Scott Summer Camp i juli.

Morgongåva BK har under året fått mycket uppmärksamhet i media. Upsala Nya Tidning har haft ett stort reportage, likaså Expressen. Kermith Fredriksson blev i september vald till ”Veckans Upplandsprofil” i Radio Uppland och hördes i en lång intervju i radio.

Förutom egna arrangemang har våra boxare deltagit i ett flertal tävlingar runt om i landet. Värt att nämna är framgångarna i diplom-SM, där MBK tog en guldmedalj genom Daniel Backman, samt två bronsmedaljer genom Jakob Eriksmark och Alexander Fredriksson. Även i Mellansvenska mästerskapen kammade vi hem medaljer, två guld genom Erik Johansson och Daniel Backman. Malena Hede representerade Sverige i Nordiska mästerskapen i Århus, Danmark.

Morgongåva boxningsklubb fick under Fest i Heby-veckan ta emot ett pris från Heby kommun, ett bidrag på 5000 kronor.

Klubblokalerna har under året genomgått viss renovering och upprustning.

Utöver här nämnda evenemang har klubbens boxare deltagit i ett flertal diplomtävlingar, sparringar med andra klubbar, läger både hemma och borta.

Alla vet vilket fantastiskt arbete alla i föreningen gör och vilken fantastisk utveckling både våra boxare men även hela föreningen haft under detta år och sedan starten 2009-09-09.

Allt detta har gjorts möjligt genom våra fantastiska aktiva, ledare, medlemmar och eldsjälar som alla offrar sin tid för föreningens framgångar och vidare uppbyggnad.

Morgongåva 2014-03-10

Christian Björkskog

Uppdaterad: 2016-06-07 21:33
Skribent: Christian Björkskog

Här hittar du vår sida på Facebook.

Niklas Sunden, Hallarsjö 401
74493 Runhällen